No ktos sie musi za to wziac xD a wiec piszcie swoje propozycje co do nazwy clanu i Cl'a. Ja osobiscie uwazam ze CL'ow powinno byc 2, bo w koncu beda tu 2 rozne ekipy (potem sie zgramy mysle xD) jak juz bedzie kilka pomyslow zrobi sie sonde i zobaczymy co z tego wyniknie. Tak wiec pisac xD
Mysle, ze 1 CL z Waszej ekipy drugi z naszej.
Klany na poczatek 2 w alliance a pozniej dopiero przeksztalcenie dwu w jeden i wybor CL - jednego
Inaczej to nic z tego nie wyjdzie, beda klany w klanie
A to zle wplywa na atmosferke.
2. sprawa to komunikacja glosowa.
My uzywamy TS-a
serwer : ts-poland.eu
kanal: L26. Renegaci(Old)
haslo: rodzina
zapraszamy do nas.
Proponuje zebranie zalozycielskie powiedzmy w SRODA o godz 20-21 01.04.2009
Byla by mozliwos obgadania tego o czym sie zapomni napisac.
Pozdro.
Administrator
nie ma sensu robić 2 klanów... moim skromnym zdaniem lepiej zacząć grac jednym klanem od początku... dlaczego?? dla szybszego zgrania ekipy.... poza tym jeżeli wszyscy wezmą sobie do serca ze chcemy jak najszybciej zdobyć CH myślę ze nie będzie żadnych "klanów w klanie" inaczej to nie ma sensu... To tyle narazie z mojej strony
Sorki mi to MTV lub TITO jak klan bedzie sie nazywal byleby zgranie bylo i zeby nie bylo ze ekipy osobno beda biegac
wtedy sensu niebedzie 1 klan musimy od poczatku sie wspierac i pomagac sobie poto robi sie klan chyba
nie?? caluski dla wszystkich
Jestem za 1 klanem od poczatku
yo.. jak na moje ruszamy wszyscy jedna ekipa po to by sie zgrac i siac postrach(to akurat taki joke).. a co do nazwy klanu mi to lotto moze np; RUSALKI hehe nie??!! a to nie wiem brak pomyslu
moze "OrderOFTruth".. pzdr
Ujac mozna to chyba krotko
"BRAK ZAINTERESOWANIA POWSTANIEM NOWEGO KLANU"
Ja osobiscie czekam tylko do soboty, JEZELI to sie nie ruszy cos do przodu
to ja mam gwarantowane miejsce w dozym klanie.
Pozdrawiam.